Bo en Beau

Laserontharing

Bookings-
voorwaarden

Bo en Beau

Laserontharing

Boekings-
voorwaarden

Bij het maken van een afspraak gaat u automatisch akkoord met onze salonvoorwaarden. 

 – Afspraak maken

Een afspraak kan je vastleggen via ons online boekingsysteem.
Wil je zeker zijn van je plaatsje in onze agenda? Boek dan best tijdig je afspraakjes. Vol is vol.

Afspraak annuleren 

Een gemaakte afspraak, op welke manier ook, is juridisch bindend en dient te worden nagekomen. 

Indien u niet kan aanwezig zijn, dient uw afspraak minimaal 24u op voorhand te worden geannuleerd.  Bij laattijdig annulatie zijn wij genoodzaakt uw afspraak aan te rekenen voor de gereserveerde tijd in onze agenda. 

Wie herhaaldelijk de afspraak laattijdig annuleert zal bij ons geen nieuwe afspraak kunnen maken. Hou er rekening mee dat een laattijdige annulatie wordt aangerekend.

Annuleren van een afspraak kan enkel in het salon of telefonisch op het nr. 051 804 804.  Indien wij niet bereikbaar zijn, kunt u ons steeds bereiken op onze voicemail. Annulaties via andere wegen/manieren zoals facebook en dergelijke zijn niet geldig. 

Niet nakomen van een afspraak

 Bij het niet nakomen van uw afspraak, zonder ons te verwittigen, zal deze toch worden aangerekend. Dit voor de gereserveerde tijd in onze agenda. Waarom doen we dit? Wij reserveren een plaatsje voor jou, waardoor we andere klanten weigeren. Wij doen onze kindjes naar de opvang, zorgen ervoor dat we paraat staan. We rekenen er dan ook op dat je aanwezig bent op je afspraak. 

Op tijd komen

Wij hebben de tijd nodig om iedere behandeling zorgvuldig te kunnen afwerken. Wij vragen u om het uur van afspraak te respecteren en om op tijd te komen.
Vanaf 10 minuten te laat, wordt de afspraak geannuleerd, alsook aangerekend.

Betalen

Wij hebben geen bancontact. Neem een kijkje in onze prijslijst om een idee te hebben wat uw behandeling je zal kosten.
Wij werken niet met overschrijvingen, tenzij u het bedrag reeds heeft overgezet voor u bij ons op de afspraak komt. 

U kunt uiteraard wel cash betalen. 

Kinderen

Wij zien supergraag kinderen, maar voor ons is het moeilijk ons werk goed te doen, als die erbij zijn en ons afleiden. Hoe graag ik ook kindjes zie, het is niet geschikt om ze mee te nemen naar een laserbehandeling. 

We hebben een laserbril aan, om niet in de flitsen te hoeven kijken. Ik vraag omwille van de veiligheid geen kinderen mee te nemen naar het salon. 

Bovendien heb je als mama géén controle over jouw kinderen wanneer je met je behandeling bezig bent.  

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor het verlies, diefstal of beschadiging van persoonlijke eigendommen die de klant heeft meegenomen naar het salon. Bijvoorbeeld: ringen, uurwerken, oorringen etc….    Het salon heeft het recht om een schadevergoeding te vragen van de klant indien deze meubilair, apparatuur of producten beschadigt. 

Bo en Beau heeft het recht om een schadevergoeding te vragen van de klant indien deze infrastructuur, meubilair, apparatuur of producten beschadigt.

Bij diefstal wordt altijd de politie gecontacteerd